Отзиви От партньори Отзиви От партньори

Отзиви От партньори

Светослав Кукушев
Партньор
Партньор

Светослав Кукушев

Счетоводител

Работя са Поля Христова вече почти 15 години. За толкова време не попаднах на друг брокер, който да ми е задавал толкова много въпроси, свързани със счетоводната страна на въпроса, относно недвижимите имоти.

 

Юлия Николова
Партньор
Партньор

Юлия Николова

адвокат

Работата с Поля и нейният екип поставя високи стандарти пред всеки, който работи с нея. Изключително отговорна и съвестна, тя няма да ви остави да купите имот, за който има съмнения , както по отношение на правния му статут или справедливата му цена. Професионалист, за който защитата на клиента и сигурността на сделката е на първо място.

Професор Красимир Петров
Партньор
Партньор

Професор Красимир Петров

Доктор по икономика - The Ohio State University

Поля Христова е един от малкото брокери в бранша, който не се страхува да каже истината за пазара на недвижимите имоти. Ето защо с радост се съгласих да работим  заедно, както и да бъда рецензент на книгата й КАК ДА КУПИТЕ ЖИЛИЩЕ – СТЪПКА ПО СТЪПКА.

Снежана Стойчева
Партньор
Партньор

Снежана Стойчева

Управител на imoti.net, част от Investor Media Group

Специална награда за успешен бизнес модел! Това е отличието за Поля Христова от Седмите Годишни награди на imoti.net – единственият до този момент конкурс в сектор недвижими имоти.

Това, което Поля Христова прави, е уникално и изключително полезно за всеки, който продава, купува имот или търси кредит. До този момент на българския пазар няма блогър или влогър, предоставил толкова много и напълно безвъзмездно информация по всички тези теми. Затова решихме да присъдим именно на нея специалната ни награда.

Поля Христова е активен анализатор на пазара и сме я канили и е участвала във форуми на imoti.net с пазарни анализи. На нейните честни и компетентни коментари винаги може да се има доверие!

Борис Димитров
Партньор
Партньор

Борис Димитров

Управител на Кредит Навигатор

С Поля работим заедно повече от 8 години. Горещо препоръчвам нейната експертиза на всеки, който има нужда от консултация или съвет по отношение на кредитирането. Желанието й да защити максимално интереса на клиентите си, както и уменията й да вниква в детайлите по всяка една сделка, вземайки предвид всички желания и особености на своите клиенти, са наистина рядкост сред кредитните консултанти в страната.

 

Стоян Стоименов
Партньор
Партньор

Стоян Стоименов

Инженер геодезист - Трансгео ЕООД

Работя с Поля Христова от години. Радвам се, че вече има агенции, които осъзнават важната роля на инженерите в сделките с имоти. Ако повече брокери се научат да ползват експерти, от това ще спечелят на първо място клиентите им.

Навигация
Заяви консултация