Отзиви Отзиви

Отзиви

Гергана Стоянова
Клиент
Клиент

Гергана Стоянова

Актриса

От 20 години при всички покупки, замени, наемане или отдаване под наем или просто при нужда от съвет или консултация, ползвам само тях!
Не мога да си помисля да се доверя на друг! Забележителен професионализъм, детайлно проучване, коректност и отношение към изискванията на всеки клиент! Браво! Бъдете здрави! Важно е за всички ни! Трябвате ни!

Светослав Кукушев
Партньор
Партньор

Светослав Кукушев

Счетоводител

Работя са Поля Христова вече почти 15 години. За толкова време не попаднах на друг брокер, който да ми е задавал толкова много въпроси, свързани със счетоводната страна на въпроса, относно недвижимите имоти.

 

Юлия Николова
Партньор
Партньор

Юлия Николова

адвокат

Работата с Поля и нейният екип поставя високи стандарти пред всеки, който работи с нея. Изключително отговорна и съвестна, тя няма да ви остави да купите имот, за който има съмнения , както по отношение на правния му статут или справедливата му цена. Професионалист, за който защитата на клиента и сигурността на сделката е на първо място.

Петър Димов
Клиент
Клиент

Петър Димов

IT специалист в DXC Technology

Както обикновено се случва, г-жа Христова ми бе препоръчана от колега, който току-що успешно бе финализирал сделка с нейна помощ и ръководство. Кредитното консултиране не ми е силна страна и нуждата от добър специалист в областта беше належаща. Бях запознат с процесите по пътя от финансиране до покупка на жилище. Винаги е полезно някой да ти резюмира точно и ясно цялата административна бумащина при ипотечните кредити. Поля ме свърза с добър юрист, който да провери финансовата история на имота, който купувах. Бяха ми предоставени актуални и преференциални условия от различни банки.
Разбира се, препоръчах услугите ѝ на приятели, всички финализирали успешно покупките си на имот.

Професор Красимир Петров
Партньор
Партньор

Професор Красимир Петров

Доктор по икономика - The Ohio State University

Поля Христова е един от малкото брокери в бранша, който не се страхува да каже истината за пазара на недвижимите имоти. Ето защо с радост се съгласих да работим  заедно, както и да бъда рецензент на книгата й КАК ДА КУПИТЕ ЖИЛИЩЕ – СТЪПКА ПО СТЪПКА.

Светлана Тончева
Клиент
Клиент

Светлана Тончева

Юрист в IT сектора

Като юрист държа на прецизната проверка на фактите и смятам, че добрата подготовка е гаранция за отличен резултат. Затова се доверих на Поля Христова и нейния екип, които напълно оправдаха доверието ми и ме заведоха до моя нов дом - буквално и документално. 

С внимание към детайла, професионално и максимално ефективно. Така работи екипът на Поля Христова. 

 

Снежана Стойчева
Партньор
Партньор

Снежана Стойчева

Управител на imoti.net, част от Investor Media Group

Специална награда за успешен бизнес модел! Това е отличието за Поля Христова от Седмите Годишни награди на imoti.net – единственият до този момент конкурс в сектор недвижими имоти.

Това, което Поля Христова прави, е уникално и изключително полезно за всеки, който продава, купува имот или търси кредит. До този момент на българския пазар няма блогър или влогър, предоставил толкова много и напълно безвъзмездно информация по всички тези теми. Затова решихме да присъдим именно на нея специалната ни награда.

Поля Христова е активен анализатор на пазара и сме я канили и е участвала във форуми на imoti.net с пазарни анализи. На нейните честни и компетентни коментари винаги може да се има доверие!

Светлана Манева
Клиент
Клиент

Светлана Манева

Експерт "Обществени поръчки" в „ТехноЛогика“

Поля Христова е изключителен професионалист. Благодарение на нейните усилия рефинансирахме ипотечния си кредит при изключително добри условия, каквито сами нямаше да получим. Те бяха изготвени специално за нас. Ако човек отиде сам в банката, единственото, което ще получи, са "общите условия" и е много трудно, почти невъзможно да се преговаря със служител от по-високо ниво, който може да взима решения и да предостави по-добра оферта. Поля Христова ни спести изключително много време, защото не сме ходили от банка в банка. Нейната работа и усилия ни спести над 12 000 лв., за което не платихме дори една стотинка.

Силвия Николова
Клиент
Клиент

Силвия Николова

Юрист

Разбрах за Поля Христова от нейния сайт, след което започнах да следя и всичко във Facebook. Веднага ме спечели със статиите и времето, което отделя за клиповете си. Избрах да работя с нея и екипа й и в резултат на това имам собствен дом. През целия процес - от огледа до предаване на владението бях спокойна, че тя и колегите й следят за нашите нужди и интереси. Спестиха ни много време и усилия и като кредитен консултант. Ако имам нужда отново от такива услуги, пак бих се обърнала към тях.

Алекс Хараламбиев
Клиент
Клиент

Алекс Хараламбиев

IT специалист

За каквото съм ги ползвал - кредити, сделки с имоти. Винаги са помагали професионално. Заслужава си да ползвате техните услуги. Спестявате време, нерви и пари.

Андрей Филипов
Клиент
Клиент

Андрей Филипов

Драматург Театър 199

В нашите времена, в които е трудно да попаднеш на хора, на които можеш напълно да разчиташ по въпроси свързани с имотните дела, имам късмета да познавам Поля Христова. Тя е безкрайно наясно как стоят нещата и винаги е успявала да ми обясни (а аз съм значително неоправен по тази линия) какво има да се прави и как трябва да се направи. С нейна помощ, и тази на Емил Тенев, безболезнено и успешно продадох жилище, а впоследствие закупих ново. Поля работи здраво, експертно, експедитивно и с усмивка. И за всичко това съм благодарен.

Георги Георгиев
Клиент
Клиент

Георги Георгиев

Строителен инженер

Благодаря за отлично свършената работа от намирането на имота, през разделянето на процеса на отделни стъпки, до осъществяването на сделката. 

Изключителен професионализъм и усещане за сигурност през целия процес.

 

Борис Димитров
Партньор
Партньор

Борис Димитров

Управител на Кредит Навигатор

С Поля работим заедно повече от 8 години. Горещо препоръчвам нейната експертиза на всеки, който има нужда от консултация или съвет по отношение на кредитирането. Желанието й да защити максимално интереса на клиентите си, както и уменията й да вниква в детайлите по всяка една сделка, вземайки предвид всички желания и особености на своите клиенти, са наистина рядкост сред кредитните консултанти в страната.

 

Стоян Стоименов
Партньор
Партньор

Стоян Стоименов

Инженер геодезист - Трансгео ЕООД

Работя с Поля Христова от години. Радвам се, че вече има агенции, които осъзнават важната роля на инженерите в сделките с имоти. Ако повече брокери се научат да ползват експерти, от това ще спечелят на първо място клиентите им.

Виктор Владимиров
Клиент
Клиент

Виктор Владимиров

Софтуерен инженер

През 2018 реших, че е време да имам свое жилище и започнах да се запознавам с пазара. Преминах през много чудене - апартамент ли да бъде? Къща или пък може би парцел, на който да строя аз? Изгледах и изчетох почти всички влогове и блогове, които намерих по темата. Така попаднах на канала в YouTube на Поля Христова и блога Сделки с Имоти. Междувременно вече беше станало 2021 г. - 3 години се надъхвах и отказвах да взема нещо, слушайки познати и непознати. Към края на 2021 г.  реших, че нямам повече време за губене и се свързах с Поля Христова. Не исках да рискувам и помолих нея и екипа й за съдействие както за намиране на имот, така и за кредитна консултация. Изпратих изискванията си за жилище, които не бяха много лесни за удовлетворение - поне 120 квадрата, с големи стаи и две паркоместа/гаража. Който е търсил жилище в София, знае как стои въпроса с гаражите и големите стаи… Заведоха ме на 3 огледа и на 3-тия попаднахме на перфектното според изискванията ми жилище. Междувременно бяха разучили банките и какво финансиране мога да получа на база доходите ми. Екипът на Тенкомс водеше цялата кореспонденция с продавача и неговите брокери, така че се чувствах спокоен и знаех, че сделката ще е успешна. Няколко месеца по-късно, през началото на 2022 г, вече имах ключовете от мечтаното жилище.

Препоръчвам този начин на работа на всички, които ценят времето, парите си и желаят всичко да се случи без излишни негативни емоции и стрес.

Навигация
Заяви консултация