Отблизо Отблизо

Отблизо

strategy_.png

Ще бъда честна с вас и ще ви кажа, че изобщо не е важно коя съм аз.

По-важното е…

  • Кои сте вие, които четете тези редове?
  • Как попаднахте тук?
  • Може би имате задача за решаване? Или въпрос, на който никой досега не ви е отговорил? Или пък получавате различен отговор всеки път, когато попитате някой „специалист“?
  • Вероятно се чудите дали ще намерите отговорите на въпросите си тук...

Ще ви кажа как попадат на сайта и блога ми повечето хора...

  • Обикновено вече са влезли във филма със сделките с имоти или в този с кредитирането. Някои от тях вече са се опарили – подведени или направо излъгани. Повечето са разочаровани, обезсърчени или изплашени.
  • Едва след настъпилия крах са започнали да търсят път, информация, решение, изход.
  • Както искате го наречете. Идеята е, че повечето ми клиенти и читатели първо са действали. И когато нещо се е объркало, тогава са решили да търсят информация, отговори и помощ.
za-nas-ikona.png

Вие от кои сте?

Пожелавам ви от сърце да не сте се познали в някой от горните редове. Надявам се да сте от онази рядка порода, която първо мери няколко пъти, после реже.

Но и вече да сте станали част от тъжната статистика на обезсърчените българи, решили да купят или да продадат жилище в България или да вземат кредит, но срещнали пречки в процеса, обещавам ви, че тук ще откриете отговори на много ваши въпроси.

И следващият път ще бъдете подготвени.

Онези от вас, които първо мерят, а после режат…

Честито!

Попаднали сте на правилното място. Тук ще разберете как да осъществите идеята си за покупка или продажба на имот, както и за избор на най-подходящия кредит или подобряване на условията на вече ползваните от вас кредити.

И все пак – за традиционалистите – нека се представя накратко…

Аз съм Поля Христова

Вече повече от 20 години помагам на хората да намерят дом, както и да изберат най-подходящия и безопасен начин за финансирането му.

На онези, на които им се налага да се разделят с имотите си, помагам да го направят така, че да не се чувстват ограбени.

Създател съм на sdelkisimoti.bg и управител на „Тенкомс“ ЕООД.

Част съм от екипа на „Кредит Навигатор“ ООД, официално регистрирано в БНБ като кредитен посредник под № BCI0004, съгласно чл.51 от ЗКНИП.

za-nas-polya-min.png
za-nas-polya-min.png

Създадох и проекта „Това не се учи в училище“, защото вярвам, че има неща, които са толкова важна част от живота ни, че всеки един от нас трябва да има основни познания по тях.

Какво да правим и най-вече какво в никакъв случай да не правим, когато в живота ни се е случило или предстои важно събитие. Брак, развод, смърт на близък и наследяване, раждане на дете, покупка на имот, вземане на кредит… За съжаление всичко това не се учи в училище. Все още.

Стъпка 1

Стъпка 2

над 1000 безплатни видеа в социалните мрежи

Стъпка 3

книги и обучения

Каквото и да изберете, знайте че сте на прав път. Защото за 20 години в бизнеса с имотите и с кредитното консултиране, разбрах че в 90% от случаите хората грешат, защото не са се подготвили предварително.

Ето защо…

Преди да сключите сделка с имот, първо си напишете домашното!

Безплатна информация

  • В блога има над 200 статии на теми имоти, кредити и всичко, свързано с тях;
  • В социалните мрежи има над 1000 видеа по същите теми

Личен брокер или кредитен консултант

За всякакви други въпроси

office@sdelkisimoti.bg

Заяви консултация
* - Задължителни полета
Навигация
Заяви консултация