Категории
Архив Архив

Блог

Добра идея ли е да купя жилище сега

Добра идея ли е да купя жилище сега?

Планирате да купите жилище със заем, но се чудите от къде да започнете. В главата ви се въртят един куп въпросителни: Да потърся кредит или първо да потърся жилище? Дали ще ми отпуснат достатъчно пари? Какъв тип кредит да взема? За какъв срок? Плаваща или фиксирана лихва? Какво жилище да избера? От къде изобщо да започна?

Стоп!

Тези въпроси оставете за вашия кредитен консултант, брокер или адвокат. Вие имате много по-важна задача – да решите дали е добра идея да купите жилище сега.

Спокойно!

Не е необходимо да заровите глава в едноседмично проучване на световните тенденции в имотния пазар. Достатъчно е само да отговорите на персоналния въпросник, който изготвих. Този въпросник се роди като допълнение на книгата КАК ДА КУПИТЕ ЖИЛИЩЕ – стъпка по стъпка: ПОДГОТОВКАТА.

Обективно!

Просто изтеглете въпросника и отговорете писмено и възможно най-откровено на всеки един от въпросите в него. Бъдете честни и детайлни. Не спестявайте нито капка от истината. Само така ще можете да получите обективен и точен отговор на въпроса – добра идея ли е да купя жилище днес?

Споделено!

Онези, които вече сте прочели книгата КАК ДА КУПИТЕ ЖИЛИЩЕ и участвате в специалната затворена група на книгата: Ако искате да получите моята безплатна експертна оценка и анализ на вашия персонален въпросник – попълнете, сложете псевдоним и споделете вашия файл в групата. Ще избера няколко попълнени въпросника, които ще анализирам анонимно и напълно безплатно.

Изтеглете Въпросника „Добра идея ли е да купя жилище сега?“

Книгата на Поля Христова „КАК ДА КУПИТЕ ЖИЛИЩЕ стъпка по стъпка: ПОДГОТОВКАТА“ ще откриете ТУК.

Абонирайте се ТУК за ютуб канала на Поля Христова. Ще намерите над 1000 безплатни видеа по темите за какво да внимавате, когато купувате, продавате имот или вземате кредит.

Ако смятате, че тази информация може да бъде полезна и на друг – споделете я в социалните мрежи!

Споделяне:
Заяви консултация
Навигация