Ако търсите парцел...

Вие сте строителна фирма или инвеститор и ...

Търсите парцел за строителство?

Искате да бъдете информирани първи за новите оферти на пазара?

Нямате време или търпение да прегледате цялата информация в порталите и сайтовете за недвижими имоти?

"Сделки с имоти" ви предлага решение!

Абонирайте се за безплатната ни услуга оферти по имейл!

Печелите бърз, лесен и безплатен достъп до най-новите оферти, постъпили за продажба в офисите на 75 агенции и 236 брокери на недвижими имоти.

Какво предлагаме:
Актуална и ежедневна информация за всички имоти, постъпващи в базата данни на ТЕНКОМС ЕООД и нашите колеги партньори, отговарящи на предварително зададените от вас критерии за търсене. Офертите ще получавате с пълно описание и снимки на електронната си поща.

Какво печелите:
Най-вече време!
Ще имате възможност да получите оферти, някои от които още не са публикувани в порталите за имоти.
Бърз достъп до най-новите оферти, постъпили в базата данни на агенция Тенкомс ЕООД и в мрежата от още 74 агенции, с които работим в мрежа.
Вместо вие да си губите времето и да повтаряте отново и отново на десетки агенции какво търсите - правите заявката само веднъж.  
Системата ни автоматично търси вместо вас в базите данни  - нашата и на останалите 235 колеги, с които работим в мрежа - и ви изпраща само съобразени с вашите изисквания оферти.

Времетраене на услугата:
Това зависи единствено от вас. Във всеки изпратен до вас имейл ще имате лесна възможност да прекратите абонамента си, в случай че вече сте намерили имот или не желаете да получавате повече информация.

Как да се абонирате:
1. Маркирайте критериите, на които трябва да отговаря имота, който търсите /къде, с каква площ, за какъв тип строителство и т.н./– колкото повече информация ни дадете за търсенето си – толкова по-полезни ще ви бъдем
2. Попълнете данните за обратна връзка с вас.

Последни анализи

Абонирай се за новите статии

Научи истината за пазара на недвижими имоти!

Разбери кое е най-важното, ако имаш или търсиш кредит!