Съседи се скарали заради снимките на сериала „Етажна собственост"


Публикувано на: 27.03.2013 г.
В категория: Кино имоти

с. novatv.bg

В реална панелка в жк "Надежда" са заснети част от сериите на култовия телевизионен сериал „Етажна собственост". Действието всъщност се развива в един средностатистически панелен блок и отразява съседството по български с всичките му комични страни и дразги. Продуцентите от „Идалго продакшънс" настоявали снимките да бъдат ситуирани в истинска панелка далеч от студио – сред реалните живущи, за да бъдат по-близо до актуалните битови проблеми на българина.

За да започнат снимки обаче, трябвало да се явят на общо събрание на съседите от блока и да искат тяхното разрешение за използване на терена – точно както се случва по сценарий и във всеки един от епизодите на сериала. Типично по български съседите трудно стигнали до съгласие, дали телевизионната продукция ще им пречи или не. В следствие на което се разразил лют спор.

„Беше много комично, защото ни се наложи да присъстваме на истинското събрание на блока – точно както е в сериала" – споделя продуцентът Краси Ванков и разказва, че диалозите между съседите сякаш били извадени точно от сценария на „Етажна собственост".

„Замислих се, че сме пресъздали едно към едно българската действителност с всичките ни криворазбрани опити уж да действаме и решаваме заедно, а всъщност да постигаме ефекта 'орел, рак и щука'. В крайна сметка всичко завърши с хепи енд и най-големите опоненти на снимачния процес в блока се превърнаха в негови привърженици, поставяйки условието да участват лично в масовите сцени на сериала." – обяснява Ванков. Той разкрива, че сценаристите на „Етажна собственост" буквално обикаляли и събирали истински истории от бита на съвременния българин – с всичките му радости, притеснения, надежди и разочарования.

Сериалът е един от любимите на българския зрител, а в образите на героите от сериала влизат актьорите Антон Радичев, Невена Бозукова-Неве, Милена Маркова-Маца, Стефан Денолюбов, Станимир Гъмов, Надя Савова, Явор Гигов, Милица Гладнишка, Мариета Петрова, Валентин Владимиров и др.Абонирай се за новите статии

Научи истината за пазара на недвижими имоти!

Разбери кое е най-важното, ако имаш или търсиш кредит!

Поля Христова /управител на Тенкомс ЕООД и сайта Сделки с имоти/, като част от екипа на „Кредит Навигатор“ ООД /официално регистрирано в БНБ като кредитен посредник под № BCI0004, съгласно чл.51 от ЗКНИП/, работи с:

  • Сибанк
  • Обединена Българска Банка
  • Експресбанк
  • Пощенска банка
  • Банка ДСК
  • Първа Инвестиционна Банка
  • Райфайзен банк
  • Уникредит булбанк