Карла Рахал отстъпила дома си на Касабов от “Стъклен дом”


Публикувано на: 05.04.2012 г.
В категория: Кино имоти

с. ekrana.info

Актрисата Карла Рахал, която нашумя преди години покрай съвместния си хит с Руши – "Лъжи ме", е предоставила личното си жилище за снимки на сериала "Стъклен дом". Именно в къщата на актрисата продуцентите са настанили завърналият се от Швейцария Димитър Касабов /Стефан Данаилов/. В жилището на Карла има огромна стая, която е разделена на две отделни помещения.

В едната част има дивани и голям телевизор, а в по-малката е пианото, на което пеещата актриса създава парчето "Лъжи ме", разкрива 24 часа. В кухнята на Карла има опушени петна по тавана. Но те не са следствие от инцидент заради снимките на сериала. Преди година актрисата готвила риба и станал малък пожар в дома й. Това разказа тя, когато участваше в кулинарното шоу по Нова ТВ "Черешката на тортата".

Запознати твърдят, че в проекта участва и добрият комисар от "Под Прикритие" – Владо Пенев. Тук обаче Пенев ще се превъплати в образ коренно противоположен на комисарския. Дебюта си с главната женска роля ще направи Мила Парушева, която до момента е известна като кастинг-режисьор. Не малки роли са поверени също на актьорите Христо Шопов, Снежина Петрова и Михаил Билалов. Режисьори на сериала са Стоян Радев и Димитър Коцев–Шошо, които ще работят по първоначално поръчаните 12 епизода от първия сезон.

За сега не са ясни конкретните снимачни локации, които екипът на сериала е избрал. В началото на годината заради снимките Столична община забрани временно престоя и паркирането по няколко централни улици и булеварди. А през февруари режисьорът Стоян Радев пострада на снимачната площадка в столичния жк "Дружба", след като преминаващ с бясна скорост автомобил го стресна и той се подхлъзна на поледицата. Очаква се премиерата на първи сезон да бъде видяна до края на 2013 г.Абонирай се за новите статии

Научи истината за пазара на недвижими имоти!

Разбери кое е най-важното, ако имаш или търсиш кредит!

Поля Христова /управител на Тенкомс ЕООД и сайта Сделки с имоти/, като част от екипа на „Кредит Навигатор“ ООД /официално регистрирано в БНБ като кредитен посредник под № BCI0004, съгласно чл.51 от ЗКНИП/, работи с:

  • Сибанк
  • Обединена Българска Банка
  • Експресбанк
  • Пощенска банка
  • Банка ДСК
  • Първа Инвестиционна Банка
  • Райфайзен банк
  • Уникредит булбанк