Категории
За грешките с имотите и кредитите в условията на извънредно положение За грешките с имотите и кредитите в условията на извънредно положение

Блог

За грешките с имотите и кредитите в условията на извънредно положение

Поради обявеното извънредно положение, семинарът “Покупка на имот с кредит – как да не се прецакате” ще се проведе онлайн – в групата „Всичко за жилищния кредит“ във Фейсбук.

Както сигурно повечето от вас са се досетили, ще се наложи актуализиране на темата, предвид меко казано бързопроменящата се обстановка.

Какво ще се случи с кредитирането? Накъде ще върви пазарът на имоти? Накъде да тръгнем ние? Ами, ако вече сме влезли в сделка, която не можем да довършим? Какво да правим? Какво да не правим? – все въпроси, които съм сигурна, че се въртят в главите на много от вас.

Потвърждавам на всички, които ми зададоха въпрос, че семинарът е безплатен.

В случай, че вече сте записани за семинара, но не членувате в групата, изпратете молба за членство на този адрес и ще получите оторизация.

Същото трябва да направят и хората, които сте заявили, че искате да присъстват на семинара, заедно с вас.

Тъй като форматът ще е онлайн и вече не сме ограничени от капацитета на залата, може свободно да изпратите покана за участие и на други ваши близки, колеги или познати, за които темата „имотен пазар“, „покупка на имот с кредит“, „оптимизация на вноските по настоящи кредити“ смятате, че може да е актуална. Това важи особено много за хората извън София, които поискаха да присъстват, но нямаха физическа възможност.

Денят и часът остават същите – 26.03.2020 г. в 18.30 ч.

Поради спецификата на обстановката в момента с обявяване на извънредното положение, както и за да съм максимално полезна, ако ви вълнуват определени въпроси по темата, свързани и с извънредното положение и как би могло да се отрази то на имотния и кредитния пазар, както и на вече изтеглените от вас кредити, може да ги изпратите предварително по имейл или да ги задавате в коментарите по време на семинара.

Ако мога, ще им отговоря или поне ще дам личната ми гледна точка от призмата на 19-годишния ми опит в сделките с имоти и 15-годишния ми опит в кредитното консултиране.

Ще се опитам да дам някои основни насоки, предвид спецификата на момента, в който се намираме, както да ви обърна внимание за грешки, които да не допускате /с тревога забелязвам, че вече някои хора правят глупости/, в условията на деликатното положение, в което е вероятно да се окажат много хора в близките месеци.

Групата „Всичко за жилищния кредит“ ще е отворена за регистрация на всички, които имат интерес по темата, до деня на семинара.

Ако смятате, че тази информация може да бъде полезна и на друг – споделете я в социалните мрежи!

Ако темата ви е интересна, рубриката „Това не се учи в училище ще бъде допълвана всеки понеделник с нова статия по темата. Може да се абонирате за новите статии във формата по-долу.

📢За да получите безплатен достъп до над 750 видеа по темата “Как да сбъдвате сделките си с имоти безопасно, особено ако те са обвързани с кредит”, абонирайте се тук 👉за канала на Поля Христова в Ютуб!

Споделяне:
Заяви консултация
Навигация